Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Thailandske fiskeboller med koriander



Thailandske fiskeboller med koriander oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Litt rart å lage fiskeboller som ser slik ut. Men vi brukte sei istedenfor torsk og dette smakte skikkelig godt. Serverte med chilisaus og ris/nudler.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 550grtorsk, hakket
1stksjalottløk, finrevet
1feddhvitløk, finhakket
3ssfriske korianderblader, hakkede
3stkegg
2stkkaffir limeblader, finklippede
litt limesaft
1stkrød chili, finhakket
Ca 3,5sshvetemel
5ssolje, til steking

Tilbehør:

Kokte eggnudler vendt med
2sssesamfrø
2stkvårløk, hakkede
evt. søt chilisaus i en lille skål


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Thailandske fiskeboller med koriander med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,10356,19Kcal
Protein14,1131,99gram
Karbohydrat3,187,21gram
Kostfiber0,501,13gram
Fett9,6621,90gram
Mettet fett0,741,68gram
Salt0,150,34gram
Pris på oppskriftenKr 9,21Kr 20,88Kroner
Hele oppskriften veier907 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Farsen (som gjerne må være hakket 2 ganger), has i en skål og røres godt sammen med de hakkede grønnsaker, krydderurter og krydderier.
Tilsett egg og mel. Farsen må gjerne være relativt fast. Varm opp en del olje i en wok eller en sauterpanne, og form små, litt avlange boller med en liten skje. Dypp jevnlig skjeen i varmt vann, så kleber farsen ikke fast til skjeen. Dypstek bollene i oljen, ikke for mange av gangen.
Når bollene er like gyldne, ( de må ikke bli for mørke) tas de opp med en hullskje og drypper av på fettsugende papir. De kan evt. lunkes i ovnen, når de alle er ferdige.

Kok nudlene, feks spinatnudler, etter anvisningen på pakken, og vend dem evt. med litt sesamolje. Vend sesamfrø og hakkede vårløk i. Serveres med små skåler med søt chilisaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21599)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Thailandske fiskeboller med koriander.Thailandske fiskeboller med koriander.
Denne retten har 157,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dypstekt fisk dyppet i beignetdeig.Dypstekt fisk dyppet i beignetdeig.
Denne retten har 189,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.