Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Thailandske vårruller (Porpietord)



Thailandske vårruller (Porpietord) oppskrift.
Fotograf: Børge Antonsen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkevårrull rispapir eller
1pakkevårrull pastry (Disse er ferske og skal ikke fuktes)
100grglassnudler, bløtlagt i 40 min
20grtørket strimlet sopp, bløtlagt i 40 min
100grbambusstrimler, finhakket
100grgulrot, finrevet
100grnykål, finhakket
100grbønnespirer
250grkjøttdeig av svin eller kylling
1tshvit pepper
0,5ssfiskesaus
0,75sssoyasaus med sopp
0,75sssukker
2stkegg
0,5ssfinhakket hvitløk
vegetabilsk olje til frityrsteking
Ca 4,5sssøtchilisaus for vårrull
Lim : Kok 1 ss hvetemel og 3ss vann
Hvis du ikke få tak i nykål og bønnespirer, kan du bruke 300g gulrot i steden.
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av rullene og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Soya
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Thailandske vårruller (Porpietord) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier204,82450,12Kcal
Protein6,6014,50gram
Karbohydrat22,7249,93gram
Kostfiber1,743,82gram
Fett9,3420,53gram
Mettet fett2,826,20gram
Salt0,531,17gram
Pris på oppskriftenKr 7,95Kr 17,47Kroner
Hele oppskriften veier1 319 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vårrull rispapirene skal fuktes, slik at de blir myke, og legges utover på et fuktig kjøkkenhåndkle, gjerne 4 stk. i gangen. Glassnudlene avrennes og skjæres i 3 cm lengder. La soppen avrennes du får nå ca. 100 g . Bland kjøttet, egget, soppen, grønsakene og Glassnudlene . Tilsett fiskesaus, soyasaus, pepper, sukker og bland alt godt sammen.

Varm 3 ss olje i en wok og stek hvitløken til den er gylden. Ha blandingen ovenfor i woken til blandingen er gjennomstekt. La det avkjøle.
Legg en skjefull med fyll i hjørnet på hvert rispapir og brett hjørnespissene over. Brett inn sidene over fyllet og rull sammen oppover mot spissen. Lim spissen og brett den ned.

Varm olje i en frityrgryte eller wok. Ha en rist dekket med kjøkkenpapir stående klar. Når oljen er varm, legges forsiktig tre eller fire vårruller nedi, og stek til de er gyllenbrune. Legges på risten til avrenning.

Legg vårrullene på en tallerken og pynt med issalat og agurk.
Serveres med en bolle søt chilisaus for vårrull.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Netmat.no
(Intern: 2118968950)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sur- søt svin.Sur- søt svin.
Denne retten har 180,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Thailandske vårruller (Porpietord).Thailandske vårruller (Porpietord).
Denne retten har 204,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lechon Kawali.Lechon Kawali.
Denne retten har 249,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus.Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus.
Denne retten har 122,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Svinefilet i sur/søt saus.Svinefilet i sur/søt saus.
Denne retten har 87,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa og syrlig kål.Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa.
Denne retten har 115,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cha gio (Vietnamesiske vårruller).Cha gio (Vietnamesiske vårruller).
Denne retten har 191,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.