Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Timbal av hare




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlvann
1tssalt
50grmargarin eller smør
2dlhvetemel
3stkegg
2sspotetmel
450grrent kjøtt av hare
0,5dlkremfløte
0,5tssalt
2krmhvit pepper
Ca 1,5feddhvitløk, knuste


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Timbal av hare med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153,00296,88Kcal
Protein11,1621,65gram
Karbohydrat8,5816,65gram
Kostfiber0,390,76gram
Fett8,1415,79gram
Mettet fett2,404,66gram
Salt1,032,01gram
Pris på oppskriftenKr 11,82Kr 22,94Kroner
Hele oppskriften veier1 164 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann, salt og matfett. Visp i melet samtidig. Småkok under omrøring til massen slipper kjelen. Fortsett å røre kraftig til massen er noe avkjølt. Tilsett eggene, ett om gangen, under kraftig omrøring. Avkjøl. Bland i potetmelet.

Renskjær kjøttet og del det i mindre biter. Miks eller mal det renskårede kjøttet. Ha det i den kalde røren. Tilsett fløten og arbeid blandingen kraftig. Smak til med salt, pepper og eventuelt hvitløk. Hell røren i en smurt randform på ca 1 liter. Dekk med aluminiumsfolie og stek i vannbad ved 175 C i ca 1 1/2 time. La timbalen stå en stund i formen før du hvelver den.

Server timbalen med en god sopp- eller vinsaus, kokte grønnsaker og eventuelt gratinerte tomater eller potet- og pastinakkgrateng.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10170)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.