Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Timiankanin med grønne oliven




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkaninsadel med ben, ca 500 g
1dashsalt
1dashpepper
2ssolivenolje
2feddhvitløk
1stklaurbærblad
0,5tstimian
2dlhvitvin
50grgrønne steinfrie oliven, ca 10 stk
1dlcréme fraiche


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Timiankanin med grønne oliven med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier156,75659,06Kcal
Protein12,5852,89gram
Karbohydrat0,712,99gram
Kostfiber0,281,18gram
Fett9,6940,74gram
Mettet fett3,9116,44gram
Alkohol2,26 %
Salt0,431,83gram
Pris på oppskriftenKr 15,99Kr 67,23Kroner
Hele oppskriften veier841 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del kaninryggen i fire. Krydre med salt og pepper.

Brunes i olje i en gryte eller panne til de blir pent gyllenbrune. Press over hvitløk og tilsett krydderne. Spe med halvparten av vinen og la kjøttet brasere under lokk i ca 10 minutter. Vend kjøttbitene, spe med resten av vinen og tilsett oliven skåret i skiver. Etterstek ytterligere i ca 20 minutter. Rør inn créme fraiche og smak til sausen med krydder.

Server med små stekte eller kokte poteter, kokte gulrøtter og godt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10142)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.