Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Timianstekte ryper




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkrypebryst eller 2 ryper
2ssmargarin eller smør
1tstimian
5dlhønsebuljong
2dlkremfløte
0,5dlnyrørte tyttebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Timianstekte ryper med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier135,50885,42Kcal
Protein8,2653,97gram
Karbohydrat2,5716,79gram
Kostfiber0,100,65gram
Fett10,2266,78gram
Mettet fett4,7931,30gram
Salt0,452,93gram
Pris på oppskriftenKr 23,59Kr 154,15Kroner
Hele oppskriften veier1 307 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør rypene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Skjær ut bryststykkene og lårene. Klipp skroget i biter.

Smelt 1 ss av matfettet i en stekepanne og brun skrogbitene. Krydre med timian. Hell på buljong og la det koke i 15 minutter. Da er det 2 dl kraft igjen.

Sil buljongen og hell den i en kjele. Tilsett fløten og tyttebærene. La sausen koke 5-10 minutter. Smak til med mer timian og salt om nødvendig.

Smelt resten av fettet i pannen og brun brystbiter og lår på alle sider. Senk varmen og la dem bli gjennomstekte.

Server rypekjøttet med saus, råstekte poteter og brunet, blandet sopp.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12196)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 130,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.