Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Tiramisu

Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Oppskriften har hatt 14601 lesere! 14601 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Tiramisu har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 212,76 Kcal ......Protein: 5,06 gram ......Fett: 15,12 gram ......Mettet fett: 9,13 gram
Karbohydrater: 10,61 gram ......Kostfiber: 0 gram .....Natrium: 181,28 mg .......Pris: 10,41 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
2stkeggeplommer
2sssukker
200grnaturell kremost
1dlkesam
0,75dlespressokaffe (av pulver pose)
Ca 2,5sskonjakk, marsalavin eller likør
(for eksempel Amaretto)
ferdig sukkerbrødbunn
kakopulver
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat.no
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Anbefalt vin





Tiramisu.

Fremgangsmåte:

En av Italias mest typiske dessert er blitt svært populær i Norge. Det finnes mange varianter av denne ”lekkerbisken”. Nord i Italia er det vanlig å bruke sukkerbrød i denne berømte desserten, mens vanligst er det nok å bruke italienske savoiardkjeks som dyppes i kaffe/konjakk.

4 porsjonsglass

Visp eggeplommer og sukker hvitt. Rør i kremost og kesam, litt av gangen slik at det blir en jevn masse. Bland kaffe med konjakk, vin eller likør. Trykk ut 8 rundinger av tynn sukkerbrødbunn med glass som er like store som serveringsglassene/formene. Legg en runding i hver. Fordel halvparten av kaffeblandingen over, deretter halvparten av egg/ostblandingen, sukkerbrødsirkel med kaffe og siste halvdel av egg-ostblandingen.Ha plastfolie over de fire glassene og la dem stå kjølig ca. 4 – 5 timer. Ved servering siktes det over litt kakao.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 212,76255,3112,8 %
Fett: 15,1218,14 gr25,9 %Fett63,95 %
Protein: 5,066,07 gr12,1 %Protein9,51 %
Karbo: 10,6112,73 gr4,2 %Karbo19,94 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 9,1310,96 gr54,8 %
Salt: 0,450,54 gr10,9 %Alkohol6,58 %
Hele oppskriften veier 480 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.10,41 .-
Pris 4 porsjonerKr. 49,97 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 12,49.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Tiramisu 6 hos oss.Les mer om Lun nøttepanert Brie med fruktkompott hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:15863



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser