Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Tiramisu

Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Oppskriften har hatt 14913 lesere! 14913 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Tiramisu har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 212,76 Kcal ......Protein: 5,06 gram ......Fett: 15,12 gram ......Mettet fett: 9,13 gram
Karbohydrater: 10,61 gram ......Kostfiber: 0 gram .....Natrium: 181,28 mg .......Pris: 10,41 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkeggeplommer
2sssukker
200grnaturell kremost
1dlkesam
0,75dlespressokaffe (av pulver pose)
Ca 2,5sskonjakk, marsalavin eller likør
(for eksempel Amaretto)
ferdig sukkerbrødbunn
kakopulver
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat.no
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Anbefalt vin


Tiramisu.

Fremgangsmåte:

En av Italias mest typiske dessert er blitt svært populær i Norge. Det finnes mange varianter av denne ”lekkerbisken”. Nord i Italia er det vanlig å bruke sukkerbrød i denne berømte desserten, mens vanligst er det nok å bruke italienske savoiardkjeks som dyppes i kaffe/konjakk.

4 porsjonsglass

Visp eggeplommer og sukker hvitt. Rør i kremost og kesam, litt av gangen slik at det blir en jevn masse. Bland kaffe med konjakk, vin eller likør. Trykk ut 8 rundinger av tynn sukkerbrødbunn med glass som er like store som serveringsglassene/formene. Legg en runding i hver. Fordel halvparten av kaffeblandingen over, deretter halvparten av egg/ostblandingen, sukkerbrødsirkel med kaffe og siste halvdel av egg-ostblandingen.Ha plastfolie over de fire glassene og la dem stå kjølig ca. 4 – 5 timer. Ved servering siktes det over litt kakao.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 212,76255,3112,8 %
Fett: 15,1218,14 gr25,9 %Fett63,95 %
Protein: 5,066,07 gr12,1 %Protein9,51 %
Karbo: 10,6112,73 gr4,2 %Karbo19,94 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 9,1310,96 gr54,8 %
Salt: 0,450,54 gr10,9 %Alkohol6,58 %
Hele oppskriften veier 480 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.10,41 .-
Pris 4 porsjonerKr. 49,97 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 12,49.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Stekt camembert med rosin og aprikos kompott hos oss.Les mer om Mascarpone terte hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:15863



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen