Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tiurpaté




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grbenfritt kjøtt av tiur
4stkegg
2tssalt
1tspepper
1tsviltkrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
6dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tiurpaté med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier237,78528,17Kcal
Protein11,9526,54gram
Karbohydrat1,433,18gram
Kostfiber0,060,13gram
Fett20,4645,45gram
Mettet fett12,0426,74gram
Salt1,152,56gram
Pris på oppskriftenKr 14,42Kr 32,03Kroner
Hele oppskriften veier1 333 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjør kjøtt og egg i en foodprosessor eller mal kjøttet og bland i egget. Smak til med salt, pepper og viltkrydder. Tilsett fløten, litt om gangen.

Smør en avlang ildfast form, ca 1 1/2 liter, og hell røren i. Dekk formen med aluminiumsfolie.

Stek i vannbad nederst i ovnen ved 175 C i ca 1 1/2 time, eller til pateen kjennes fast.

Avkjøl pateen. Hvelv den og skjær den i skiver. Server pateen porsjonsvis med salatblader og cumberlandsaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12175)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.