Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tiursodd




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
120grbyggryn
200grtørre gule erter
150grsaltet flesk
0,5stksaltet utvannet tiur eller 4-5 lår
200grgulrøtter
200grkålrot
150grsellerirot
300grpoteter
1stkpurre
0,5stkløk
0,5tstimian, tørket
2literkraft eller vann og buljongpulver
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tiursodd med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier72,76527,67Kcal
Protein6,6047,86gram
Karbohydrat6,1644,67gram
Kostfiber1,5010,88gram
Fett2,0815,08gram
Mettet fett0,594,28gram
Salt0,664,82gram
Pris på oppskriftenKr 6,70Kr 48,59Kroner
Hele oppskriften veier4 351 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg erter og gryn i vann dagen før du skal koke sodden.

Legg fugl, flesk og erter i en rommelig kjele og slå over vann eller kraft. Kok forsiktig i ca 1 time.

Mens dette koker, renser du poteter og grønnsaker og kutter dem i pene terninger.

Ta ut flesket av fuglen, og avkjøl såpass at du kan skjære disse i jevne biter.

Ha alle ingrediensene, minus purren, tilbake i kraften. Kok til alt er mørt.

Ha i finsnittet purre og en hakket persillekvast rett før servering.

Synes du sodden blir for tykk, kan du trøste deg med at det er slik den skal være.

Server med fersk, grovbrød eller flatbrød og smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12180)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kremsuppe på storfugl eller rype.Kremsuppe på storfugl eller rype.
Denne retten har 140,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.