Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tiursuppe med molter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stktiur
50grsukker
150grmolter
2stkgulrøtter
2stkløk
1stkpastinakk
50grblåmuggost
3dlfløte
1,5litervann
4stkeggeplommer
laurbærblad eller hvitpepper
havsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tiursuppe med molter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,41699,87Kcal
Protein10,0570,05gram
Karbohydrat2,3216,17gram
Kostfiber0,493,42gram
Fett5,5538,68gram
Mettet fett2,6118,19gram
Salt0,090,62gram
Pris på oppskriftenKr 13,59Kr 94,72Kroner
Hele oppskriften veier4 182 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg fuglen i en kjele og hell vann over. La det få et oppkok og skum godt av. Tilsett rotgrønnsakene, pepper, salt og laurbærblad. La alt koke til kjøttet lett kan løsne fra bena. Ta fuglen opp av vannet, la den bli kald og skjær kjøttet pent av. Skjær det i 1/2 cm store biter. Kok kraften til det gjenstår ca 8 dl. Tilsett molter, reven muggost og 1 1/2 dl fløte.

La alt trekke i ca 30 minutter. Sil kraften og smak den til. Pisk resten av fløten til krem og tilsett eggeplommene. Kok opp kraften, tilsett kjøtterningene og hell over blandingen av pisket krem. Rør forsiktig. La ikke kraften koke opp på nytt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7219)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kremsuppe på storfugl eller rype.Kremsuppe på storfugl eller rype.
Denne retten har 140,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.