Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Toast med asparges og lun salat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4skive(r)loff, daggammel
1dashsmør
2feddhvitløk, uskrelte
1stksjalottløk, finhakket
400grgrovskåret fersk sopp
100grbacon i små terninger
12stkgrønn asparges
1bunt(er)ruccolasalat
noen skiver parmesan
friske urter (timian, rosmarin, basilikum, kjørvel, persille)

Vinaigrette:

2tsdijonsennep
0,25stksjalottløk, finhakket
1sssherryeddik
4ssjomfruolje
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Sennep
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Toast med asparges og lun salat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,86352,77Kcal
Protein4,8312,27gram
Karbohydrat9,2123,40gram
Kostfiber1,664,22gram
Fett8,8222,41gram
Mettet fett2,315,87gram
Salt0,611,54gram
Pris på oppskriftenKr 9,46Kr 24,03Kroner
Hele oppskriften veier1 016 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med Vinaigrette: Bland sennep, eddik, løk og krydder. Pisk inn oljen gradvis - etter majonesprinsippet.

Skrell aspargesen, blancher den i kokende vann i 3-4 minutter og avkjøl i isvann.

Smelt en raus klump med klaret smør, ha i hvitløksfeddene og stek brødskivene sprø og gylne.

I en annen panne freser du baconterninger og sopp i et par spiseskjeer smør. Krydre med salt og pepper. Tilsett rucolablader og finklipte urter idet toasten gjøres klar for servering.

Legg aspargesstilkene på toastene. Stenk med litt vinaigrette og dekk med den lune salaten. Skjær noen skiver parmesan på toppen med ostehøvel, kvern over pepper og hell over et par teskjeer god olivenolje til slutt. Pynt med friske urter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12685)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bruschetta med sopp.Bruschetta med sopp.
Denne retten har 177,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte sjampinjonger 2.Fylte sjampinjonger 2.
Denne retten har 204,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.