Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tobbens hareragu




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgfrossen harestek med ben
2ssmargarin eller smør
2stkløk
Ca 5stk filetansjosfileter
5stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5stkkryddernellik
2dlbuljong

Saus:

100grsjampinjonger
1ssmargarin eller smør
2sshvetemel
Ca 4,5dlstekesjy og fløte
400grbroccoli eller rosenkål
rognebærgelé
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tobbens hareragu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78,00551,67Kcal
Protein6,2644,28gram
Karbohydrat5,2136,85gram
Kostfiber0,946,65gram
Fett3,3623,76gram
Mettet fett0,634,46gram
Salt0,443,11gram
Pris på oppskriftenKr 8,08Kr 57,15Kroner
Hele oppskriften veier2 829 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Halvtin kjøttet. Brun kjøttet i matfett i en stekepanne. Legg kjøttet over i en gryte.

Skrell og skjær løken i skiver. Brun løken i matfettet og legg den i gryten sammen med kjøttet. Tilsett ansjos, einerbær og nellik. Hell over buljong.

La kjøttet syde under lokk i 45-60 minutter. Ta det opp og skjær vekk bena. Skjær det deretter i små biter. Sil kraften.

Skjær soppen i skiver. Brun den i matfett. Strø over mel og spe med stekesjy og fløte til en ganske tykk saus. Smak til. Legg i kjøttet.

Serveres med kokte poteter, grønnsaker og rognebærgelé med eple, se egenoppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10151)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.