Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tobbens rådyrgryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgbog, ben og hals av rådyr
1ssolje
0,5sssalt
1dashnymalt svart pepper
3dlvann

Saus:

3ssmaizena
3dlfløte
1ssketchup
1tstomatpuré
1tsbasilikum
2stkløk
Ca 2,5stktomater


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tobbens rådyrgryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107,35712,99Kcal
Protein12,2981,63gram
Karbohydrat2,2815,14gram
Kostfiber0,372,46gram
Fett5,3735,67gram
Mettet fett3,1420,86gram
Salt0,483,18gram
Pris på oppskriftenKr 18,32Kr 121,68Kroner
Hele oppskriften veier2 657 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens kjøttet for grove hinner og eventuelle sener. Skjær det i små terninger. Skyll og tørk kjøttet.

Varm oljen i en gryte og brun kjøttet lett. Salte og pepre. Hell på vann. Legg på lokk og la alt småputre i ca 2 timer eller til kjøøttet lett slipper fra bena.

Ta opp kjøttbitene og fjern bena.

Jevn sjyen, ca 2 dl, med maisenna som strøs direkte i sausen under omrøring. Tilsett fløten og smak til med tomatketchup, tomatpuré og basilikum. Skrell og hakk løken og skjær tomatene i båter.

Tilsett kjøtt, løk og tomatbåter. Kok opp og la det syde i 5 minutter. Strø over klippet persille og server pressede poteter og en salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10772)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.