Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tofu-fondue i soyabuljong 1




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grtofu
40grfrisk ingefær
8sshalvtørr sherry
2sssoyaolje
friskkvernet hvit pepper
3stktørkede chili skåret grovt
1stkjapanreddiker (kinareddik)
1stkkinakål
1,5literhønsebuljong (grønnsaksbuljong som vegetar)
3sskinesisk soyasaus


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tofu-fondue i soyabuljong 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier32,95263,16Kcal
Protein2,0816,61gram
Karbohydrat1,4811,82gram
Kostfiber0,816,47gram
Fett1,5812,62gram
Mettet fett0,211,68gram
Alkohol0,41 %
Salt0,655,16gram
Pris på oppskriftenKr 2,85Kr 22,76Kroner
Hele oppskriften veier3 195 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær tofuen i små terninger og legg dem i et halvdypt fat. Skrell ingefæren og riv den fint.
Rør ingefær, sherry, olje, pepper og chili sammen. Drypp det over tofuen, bland det godt og la det trekke ca. 4 timer.
Skrell japanreddiken og skjær den i fine strimler. Skjær de ytterste blader av kålen og snitt den i fine strimler. Anrett grønnsakene på fat.
Ha buljongen, soya og 4 ss av marinaden fra tofuen i en bredbunnet gryte, varm det opp og sett gryten på varmeplaten/spritblusset.
Ha tofu, reddiker og kål i fonduesikter og la det bli mørt i buljongen.

Tips:
Tilbehøret kan være soyasaus, chilisaus, ris, paprikarelish og hvitvin.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26357)
Kategori: Fondue
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.