Tomat- og eplesmør


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grtomater
500grepler
700grsukker
1stkappelsin, finrevet skall og saften
tomatpuré


Fremgangsmåte:

Vask og skjær tomatene i fire. Vask og skjær eplene i skiver.

Ha tomater og epler i en kjele og tilsett så mye vann at det ikke brenner seg fast. Kok til det er mørt mens du rører av og til.

Gni massen gjennom en sikt.

Mål mosen. 1 kg frukt skulle gi 1 liter mos. Tilsett tomatpure hvis det er for lite.

Ha mosen tilbake i kjelen og tilsett sukker og saft og skall av appelsin.

La massen småkoke i 30-45 minutter til den tykner. Rør av og til. Hell massen på varme, rene glass.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9525)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 174,98 Kcal
Protein 0,33 g
Fett 0,12 g
Karbo 42,59 g
Pris 2,18.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!