Gå til forsiden av matoppskrift.no



Tomat- og eplesmør


Oppskriften på Tomat- og eplesmør har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grtomater
500grepler
700grsukker
1stkappelsin, finrevet skall og saften
tomatpuré


Fremgangsmåte:

Vask og skjær tomatene i fire. Vask og skjær eplene i skiver.

Ha tomater og epler i en kjele og tilsett så mye vann at det ikke brenner seg fast. Kok til det er mørt mens du rører av og til.

Gni massen gjennom en sikt.

Mål mosen. 1 kg frukt skulle gi 1 liter mos. Tilsett tomatpure hvis det er for lite.

Ha mosen tilbake i kjelen og tilsett sukker og saft og skall av appelsin.

La massen småkoke i 30-45 minutter til den tykner. Rør av og til. Hell massen på varme, rene glass.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9525)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 174,98 Kcal
Protein 0,33 g
Fett 0,12 g
Karbo 42,59 g
Pris 2,18.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!