Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tomat- og ostepai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
375grfryst butterdeig
2stkløk i tynne skiver
200grovnsstekte klasetomater
150grchèvre, smuldret
2ssolivenolje
1tssukker
havsalt
1dashnykvernet svart pepper
en skål, 15 cm i diameter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Tomat- og ostepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier259,992 485,50621,38Kcal
Protein4,2540,6310,16gram
Karbohydrat19,29184,4146,10gram
Kostfiber1,0610,132,53gram
Fett18,19173,9043,47gram
Mettet fett4,7044,9311,23gram
Salt0,716,791,70gram
Pris på oppskriftenKr 8,72Kr 83,36Kr 20,84.-
Hele oppskriften veier956 totalt956 pr porsj239 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 paier

Kjevle ut deigen og skjær ut 4 sirkler ved hjelp av skålen. Legg de runde leivene på en stekeplate dekket med bakepapir. Prikk deigen med en gaffel.

Legg klasetomatene på en lett smurt stekeplate og stek dem ved 130 C i 1 time. Legg dem til side.

Stek leivene ved 190 C i 15 minutter, og ta dem så ut av ovnen. Ovnen skal fortsatt ha samme temperatur. Leg løkskivene i en bolle sammen med tomater, ost, olivenolje, sukker, salt og pepper, og bland godt. Fordel blandingen på paibunnen, spre den jevnt utover og press forsiktig ned.

Sett paien tilbake i ovnen og stek videre i 20 minutter. Deretter reduserer du varmen til 180 C og steker videre i 15-20 minutter til paiene er lett brune. Serveres varme eller romtempererte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6065)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatpai med blåmuggost.Tomatpai med blåmuggost.
Denne retten har 224,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med tomater og brie.Pai med tomater og brie.
Denne retten har 151,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatpai.Tomatpai.
Denne retten har 154,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cottage cheese-pai.Cottage cheese-pai.
Denne retten har 246,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.