Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tomatkabaret




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dltomatjuice
Ca 5,5plate(r)gelatin
1ssworcerstershiresaus
0,5tssalt
0,25tspepper
1stkeple
50grskinke, kokt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Spor-av-soya
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tomatkabaret med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier37,0355,30Kcal
Protein2,924,36gram
Karbohydrat4,817,18gram
Kostfiber1,392,08gram
Fett0,370,55gram
Mettet fett0,130,19gram
Salt1,372,04gram
Pris på oppskriftenKr 3,37Kr 5,03Kroner
Hele oppskriften veier597 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann ca 10 minutter. Hell vannet fra og smelt gelatinen i det vannet som fremdeles henger i den.

Hell tomatjuice i en bolle, rør gelatinen i. Bruk 6 plater gelatin i varmt vær.

Smak tomatsaften til med Worcestershiresaus, salt og pepper. Rør til massen begynner å stivne.

Tilsett skrellede epler som er skåret i små terninger sammen med skinketerninger. Fordel massen i små former som settes kjølig til geléen er stiv.

Dypp formene et sekund i varmt vann og hvelv dem på salatblad.

Server kabareten som forrett eller som tilbehør til kaldt kjøtt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9770)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.