Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tomatsuppe med skrei. parmesan og pepperoni



Tomatsuppe med skrei, parmesan og pepperoni oppskrift.
Fotograf: Bent Raanes
En hjemmelaget tomatsuppe er næringsrik og lett å lage. Denne oppskriften gir den klassiske suppen en moderne vri med skrei, pepperoni og urteblanding.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grskreifilet, uten skinn og bein
1stkløk
2feddhvitløk
1ssolivenolje
4sstomatpuré
5dlvann
400grhermetiske tomater, grovhakkede
40grpepperoni
1dashsalt
kajennepepper
sukker

Urteblanding

0,5potte(r)basilikum, frisk
40grparmesanost
0,5dlolivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-sennep
Spor-av-soya
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tomatsuppe med skrei. parmesan og pepperoni med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,03317,21Kcal
Protein5,6221,73gram
Karbohydrat1,957,54gram
Kostfiber0,632,44gram
Fett5,6121,69gram
Mettet fett1,365,26gram
Salt0,190,73gram
Pris på oppskriftenKr 5,43Kr 21,00Kroner
Hele oppskriften veier1 547 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær skreien i terninger på ca. 2 cm.
Finhakk løk og hvitløk, og surr i olivenolje til løken er blank. Rør inn tomatpuré og la det surre litt.
Tilsett vann og hermetiske tomater, og la det koke i 10 minutter. Kjør suppen i en foodprosessor eller med stavmikser til den er jevn. Smak til med salt, kajennepepper og sukker.
Ha fisken i suppen og la trekke i 3-4 minutter.

Urteblanding
Kjør basilikum, parmesan og olivenolje sammen i en blender eller med stavmikser til en jevn masse.
Server suppen med pepperoniskiver og urteblandingen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31155)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bodils skreisuppe.Bodils skreisuppe.
Denne retten har 77,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatsuppe med skrei, parmesan og pepperoni.Tomatsuppe med skrei, parmesan og pepperoni.
Denne retten har 82,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Suppe med små grønnsaker og frityrstekte torsketunger med dipp.Suppe med små grønnsaker og frityrstekte tors.
Denne retten har 108,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.