Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Tomtebrygg med variasjoner

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,1 poeng. 4,1 poeng (av max 6) i snitt fra 14 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 0,08 Kcal: 15,56 Fett: 0,00 gr Protein: 0,02 gr Karbo: 3,86 gr
Mettet fett: 0,00 gr Kostfiber: 0,02 gr Salt av natrium: 0,00 gr
Oppskriften har hatt 20717 lesere! 20717 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1helflaske(r)tomtebryggIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
800grsukker (sirup, maltekstrakt eller mørk sirup)
40grgjær
Ca 20litervann
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater99,22 prosent
Protein0,51 prosent
Fett0 prosent
Kostfiber0,25 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 16,67

Pris pr liter

Kr 0,83
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ølbrygging
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 liter

Bruk en stor bøtte, blandekar ol. Varm opp vannet(ca 30 grader) og løs opp sukker og gjær. Tilsett tomtebrygg. Settes lunt noen dager(ypperlig på varmekabler) og fjern skummet som danner seg.
Stikk ølet så over på rene flasker, skru igjen og sett kaldt noen uker.

For variasjon kan man doble sukkermengden samt erstatte noe av sukkeret med sirup, maltekstrakt eller mørk sirup. Ved dobling av sukker blir det mer alkohol, men det er så lite allikevel.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118969425



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen