Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Torsk og brokkoli pai



Bilde av Torsk og brokkoli pai oppskrift.

Fotograf: Terje Svendsen
Torsk og brokkoli sammen i en pai er godt, men smakfullt.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grtorskefilet
200grbutterdeig
50grhvetemel
1stkløk
1sssmør
1stkbrokkoli
2stkegg
0,75dlmelk
2ssrømme
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Torsk og brokkoli pai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133,96541,26Kcal
Protein8,5334,47gram
Karbohydrat8,8335,68gram
Kostfiber1,214,89gram
Fett6,9027,88gram
Mettet fett2,158,69gram
Salt0,331,35gram
Pris på oppskriftenKr 6,22Kr 25,13Kroner
Hele oppskriften veier1 616 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 180 grader.
Skjær torskefileten i store biter.
Kjevle ut butterdeigenmed hvetemel i en ca. 2 mm. tykk leiv. Kle innsiden av en rund smurt form.
Surr finhakket løk i smør til den er myk.
Del brokkolien i små buketter og rens stilken og skjær den i tynne skiver. Kok ca. 30 sekunder i vann med litt salt. Hell av kokevannet.
Legg brokkolibuketter, fisketerninger og løk ned i paiformen. Rør sammen egg, melk, rømme og salt.
Hell blandingen over paien. Stek den ved 180 grader i ca. 20 minutter. Ta den ut og dryss brokkoliskivene over. La den avkjøles litt.
Server den mens den ennå er lun, gjerne med en liten grønn salat ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28911)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Torsk og brokkoli pai.Torsk og brokkoli pai.
Denne retten har 133,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.