Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Torsk- og hummerhale terrin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Saus:

3sspurre
0,5stksitron
1tscreme fraiche 38%

Terrin:

200grtorskefileter
50grhummerhaler
1dlkremfløte 38%
2ssfrisk dill
1sspersille
1dltørr hvitvin
1sshavsalt
1sspepper
2stkegg

Tilbehør:

100grfrisk spinat
1stkbaguette


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-melk
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Torsk- og hummerhale terrin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137,70318,46Kcal
Protein8,8420,44gram
Karbohydrat9,3421,60gram
Kostfiber1,122,59gram
Fett6,1714,27gram
Mettet fett3,317,66gram
Alkohol1,03 %
Salt1,754,04gram
Pris på oppskriftenKr 10,49Kr 24,26Kroner
Hele oppskriften veier925 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Terrin: Blend alle ingrediencene (dog ikke eggene) og halvdelen av hummerhalene.
Når du har en finhakket masse heller du massen i en skål og vender eggene og de resterende hummerhaler i.
Hell nå massen i en bakeform, som du plasserer i et fat med vann i (du kan også bruke små porsjonsfoliobakker). Pakk bakeformen og fatet inn i folie.
Sett nå fatet med bakeformen inn i en forvarmet ovn på 180°C i 20-30 min.

Saus:
Hakk purreløkene. Press sitronen og rør sitronsaft sammen med creme fraiche og de hakkede purre.

Servering:
Ta terrinen ut av bakeformen og skjær den i skiver. Legg litt av den rå spinat på en tallerken, hvor du plasserer én til to skiver av terrinen. Strø nå sausen over med en spiseskje. Serveres med flute eller baguette.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26388)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.