Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Torskekabaret




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgtorsk
ta til hver liter vann:
1sssalt
Ca 1,5sseddik
3stkhel hvit pepper
5stkallehåndekorn
1stklaurbærblad
dill

gele:

1literfiskekraft
12plate(r)gelatin
Ca 2,5stkeggehviter

pynt:

Ca 1,5stkegg hardkokte i skiver
dill/persille
bladsalat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Torskekabaret med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier53,31237,44Kcal
Protein10,4146,37gram
Karbohydrat0,090,40gram
Kostfiber0,030,13gram
Fett1,255,57gram
Mettet fett0,241,07gram
Salt1,155,12gram
Pris på oppskriftenKr 5,94Kr 26,46Kroner
Hele oppskriften veier2 227 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken kan kokes hel eller i stykker. Rens og skyll fisken, kok den i 20-30 minutter hvis det er stor fisk, 12-15 minutter for middels stor fisk og 8-10 minutter hvis det er liten fisk. Fjern skinn og ben og del fisken opp i stykker.

Skum fettet av fiskekraften, sil og klar kraften og smak til.

Skyll formen som skal brukes med vann.

Hell et tynt lag gelé på bunnen av en stor eller flere små former. La geléen stivne.

Legg så på egg og kryddergrønt og slå et tynt lag gelé som får stivne.

Legg på fiskestykkene og hell forsiktig så mye gelé over at den dekker fisken. Sett retten kaldt så den stivner helt.

Hvelv ut geléen og pynt med salat og persille eller dill. Hvis det er vanskelig å få geléen ut av formen kan den dyppes et øyeblikk i varmt vann.

Server med majones, remulade eller skarp saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11523)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.