Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke



Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Sprøstekt spekeskinke passer perfekt til hvit fisk. Dette er en herlig rett til tapas, som forrrett eller gjerne til hovedrett. Da må imidlertid mengdene dobles.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grtorskefilet
2ssolivenolje
4skive(r)spekeskinke
30grtapenade
30grruccula
4skive(r)brød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier199,86250,82Kcal
Protein13,9617,52gram
Karbohydrat13,4116,83gram
Kostfiber2,262,84gram
Fett9,5411,97gram
Mettet fett1,762,21gram
Salt1,571,97gram
Pris på oppskriftenKr 10,71Kr 13,44Kroner
Hele oppskriften veier502 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Del fisken i fire like deler. Skyll godt av fiskeskivene, og tørk dem med kjøkkenpapir. Varm en spiseskje av oljen i en panne, og stek fisken i to minuter på hver side.
2. Stek skinkeskivene i en panne til de blir sprø.
3. Stikk ut fire rundinger av brødskivene, og stek brødrundingene i en panne med resten av olivenoljen. De skal bli gylne på begge sider.
4. Anrett rundingene på fire små tallerkener. Legg på ruccolasalat, torsk, tapenade og skinke.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 28053)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Torskerullade med skalldyrfyll.Torskerullade med skalldyrfyll.
Denne retten har 86,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke.Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spek.
Denne retten har 199,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu.Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk r.
Denne retten har 174,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sprøstekte torsketunger på toast.Sprøstekte torsketunger på toast.
Denne retten har 210,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.