Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Torskekaviar




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Torskekaviar bør helst lages i mars måned.

Legg torskerognen i salt 1 døgns tid. Ta rognen opp og legg den i tøyposer og heng posene til røking. Fjern så hinnen og rør i rognen ca 45 minutter. Trykk deretter massen tett og godt sammen i krukker, og slå til slutt over litt olje så den ikke blir ødelagt. Bind papir over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13676)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.