Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Torskelever

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,6 poeng. 3,6 poeng (av max 6) i snitt fra 23 lesere
Oppskriften har hatt 25607 lesere! 25607 lesere
Torskelever har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 479,13 kcal ......Protein: 4,95 g ......Fett: 50,65 g ......Mettet fett: 8,15 g
Karbohydrater: 0,7 g ......Kostfiber: 0,34 g .....Natrium: 42,86 mg .......Pris: 9,11 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grtorskelever
2stksjalottløk
1tshel pepper
1sseddik, 7%
2stklaurbærblad
kokevann fra torskekjelen
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin



Fremgangsmåte:

Det er viktig å rense leveren for sener og hinner og samtidig beholde stykkene nokså hele. Store sukkerbitstørrelser er ideelt. Skyll den ferdige massen i et par vann. Ha den så i kjelen sammen med løken som er delt i tynne ringer, og de andre ingrediensene.

Fyll opp med kokevann fra torskekjelen. Kok opp og skum. La det stå et par minutter og kok opp igjen. Operasjonen gjentas en tredje gang og kraften er nå klar og skumfri.

På denne måten blir leveren fløtemyk og fri for transmak.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 479,13698,5734,9 %
Fett: 50,6573,85 g105,5 %Fett95,14 %
Protein: 4,957,22 g14,4 %Protein4,13 %
Karbo: 0,701,02 g0,3 %Karbo0,58 %
Fiber: 0,340,50 g1,7 %Fiber0,14 %
Mettet fett: 8,1511,88 g59,4 %
Salt: 0,110,16 g3,1 %
Hele oppskriften veier 583,2 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.9,11 .-
Pris 4 porsjonerKr. 53,13 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 13,28.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hvitvinsdampet torsk med safransaus hos oss.Les mer om Kokt torsk hos oss.Les mer om Kokt torsk med karrisaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11592



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen