Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Torskelever

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,6 poeng. 3,6 poeng (av max 6) i snitt fra 24 lesere
Oppskriften har hatt 28251 lesere! 28251 lesere
Torskelever har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 479,13 kcal ......Protein: 4,95 g ......Fett: 50,65 g ......Mettet fett: 8,15 g
Karbo: 0,7 g ......Kostfiber: 0,34 g .....Natrium: 42,86 mg .......Pris: 9,11 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grtorskelever
2stksjalottløk
1tshel pepper
1sseddik, 7%
2stklaurbærblad
kokevann fra torskekjelen
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Få ukens oppskrifter på mail:
Eller les den på nettsiden

Anbefalt vin




NB! Oppskriften Torskelever har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no

Fremgangsmåte:

Det er viktig å rense leveren for sener og hinner og samtidig beholde stykkene nokså hele. Store sukkerbitstørrelser er ideelt. Skyll den ferdige massen i et par vann. Ha den så i kjelen sammen med løken som er delt i tynne ringer, og de andre ingrediensene.

Fyll opp med kokevann fra torskekjelen. Kok opp og skum. La det stå et par minutter og kok opp igjen. Operasjonen gjentas en tredje gang og kraften er nå klar og skumfri.

På denne måten blir leveren fløtemyk og fri for transmak.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 479,13698,5734,9 %
Fett: 50,6573,85 g105,5 %Fett95,14 %
Protein: 4,957,22 g14,4 %Protein4,13 %
Karbo: 0,701,02 g0,3 %Karbo0,58 %
Fiber: 0,340,50 g1,7 %Fiber0,14 %
Mettet fett: 8,1511,88 g59,4 %
Salt: 0,110,16 g3,1 %
Hele oppskriften veier 583,2 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.9,11
Pris 4 porsjonerKr. 53,13Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 13,28Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Prinsefisk 3 hos oss.Les mer om Kokt torsk med agurksalat og sandefjordsmør hos oss.Les mer om Kokt torsk hos oss.