Torskelever

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grtorskelever
2stksjalottløk
1tshel pepper
1sseddik, 7%
2stklaurbærblad
kokevann fra torskekjelen

Fremgangsmåte:

Det er viktig å rense leveren for sener og hinner og samtidig beholde stykkene nokså hele. Store sukkerbitstørrelser er ideelt. Skyll den ferdige massen i et par vann. Ha den så i kjelen sammen med løken som er delt i tynne ringer, og de andre ingrediensene.

Fyll opp med kokevann fra torskekjelen. Kok opp og skum. La det stå et par minutter og kok opp igjen. Operasjonen gjentas en tredje gang og kraften er nå klar og skumfri.

På denne måten blir leveren fløtemyk og fri for transmak.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 479,13 Kcal
Protein 4,95 g
Fett 50,65 g
Karbo 0,7 g
Pris 9,11.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 28752 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,6 poeng totalt (av max 6) fra 24 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11592)

Ekstra info

Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!