Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Torskelever

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,6 poeng. 3,6 poeng (av max 6) i snitt fra 23 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 9,11 Kcal: 478,90 Fett: 50,65 gr Protein: 4,95 gr Karbo: 0,77 gr
Mettet fett: 8,15 gr Kostfiber: 0,34 gr Salt av natrium: 0,11 gr
Oppskriften har hatt 24491 lesere! 24491 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grtorskelever
2stksjalottløk
1tshel pepper
1sseddik, 7%
2stklaurbærblad
kokevann fra torskekjelen
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater0,58 prosent
Protein4,13 prosent
Fett95,14 prosent
Kostfiber0,14 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 53,13

Pris pr porsjon

Kr 13,28
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Det er viktig å rense leveren for sener og hinner og samtidig beholde stykkene nokså hele. Store sukkerbitstørrelser er ideelt. Skyll den ferdige massen i et par vann. Ha den så i kjelen sammen med løken som er delt i tynne ringer, og de andre ingrediensene.

Fyll opp med kokevann fra torskekjelen. Kok opp og skum. La det stå et par minutter og kok opp igjen. Operasjonen gjentas en tredje gang og kraften er nå klar og skumfri.

På denne måten blir leveren fløtemyk og fri for transmak.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Tradisjonell boknafisk hos oss.Les mer om Torsk fylt med kongekrabbe hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11592



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen