Torskelever


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grtorskelever
2stksjalottløk
1tshel pepper
1sseddik, 7%
2stklaurbærblad
kokevann fra torskekjelen


Fremgangsmåte:

Det er viktig å rense leveren for sener og hinner og samtidig beholde stykkene nokså hele. Store sukkerbitstørrelser er ideelt. Skyll den ferdige massen i et par vann. Ha den så i kjelen sammen med løken som er delt i tynne ringer, og de andre ingrediensene.

Fyll opp med kokevann fra torskekjelen. Kok opp og skum. La det stå et par minutter og kok opp igjen. Operasjonen gjentas en tredje gang og kraften er nå klar og skumfri.

På denne måten blir leveren fløtemyk og fri for transmak.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11592)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 479,13 Kcal
Protein 4,96 g
Fett 50,65 g
Karbo 0,69 g
Pris 9,11.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!