Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Torskerogn Kaviar




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgTorskeRogn
1ssSalt
1tsSukker
1tsRøyksyre ( tre eddik)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,25tshvitpepper.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Torskerogn Kaviar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112,391 151,94Kcal
Protein21,28218,11gram
Karbohydrat0,444,51gram
Kostfiber0,020,20gram
Fett2,8329,01gram
Mettet fett0,596,05gram
Salt2,1922,40gram
Pris på oppskriftenKr 12,68Kr 129,96Kroner
Hele oppskriften veier1 025 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Press rogna gjennom en sil.
Tilsett alt krydret og Røyksyre, rør godt.
Bruker du mikser, så må den brukes på laveste hastighet. Knuser du rogneggene er kaviaren ødelagt.
Det kan også tilsettes Løk og soyaolje, men kaviaren kan da ikke fryses.

Obs, Vær nøye med målene.
Hvis du lager over 5 kg, ha i 1ts, med Røyksyre ekstra. La stå i kjøleskap over natta.
Rogna må være helt fersk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frits Ole Amundsen
(Intern: 30690)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.