Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Torskerognkaviar




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grkokt torskerogn
1dlsmeltet smør
1dlkremfløte
1dashsalt
Ca 3,5dråpe(r)røksyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Torskerognkaviar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier306,201 349,73Kcal
Protein14,4063,48gram
Karbohydrat0,863,79gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett27,24120,07gram
Mettet fett16,9374,63gram
Salt0,723,16gram
Pris på oppskriftenKr 9,69Kr 42,71Kroner
Hele oppskriften veier441 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kokt torskerogn renses for skinn og røres glatt.

Tilsett smeltet smør og kremfløte til kaviaren blir smørbar.

Smak kaviaren til med salt og røksyre.

Kaviaren brukes som pålegg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8227)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.