Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Trøndersuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,25litervann
250grsvisker
2ssrød sago
1dlsukker
1dlrosiner
2dltyttebærsaft


Annonse


Næringsdeklarasjon for Trøndersuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier66,79311,41Kcal
Protein0,522,42gram
Karbohydrat15,2971,29gram
Kostfiber1,285,97gram
Fett0,110,51gram
Mettet fett0,010,05gram
Salt0,010,02gram
Pris på oppskriftenKr 1,72Kr 8,02Kroner
Hele oppskriften veier1 865 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok svisker og vann i ca 10 minutter. Dryss på sago under kraftig omrøring og kok videre i 15 minutter. Ha i rosiner og smak til suppen med sukker og tyttebærsaft. Server suppen varm, lunken eller kald.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13975)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.