Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tranebærkompott



Tranebærkompott oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkvaniljestang
1helflaske(r)hvitvin
2dltørkete tranebær
100grrårørsukker
1bit(er)ingefær, fersk
1stk litekanelstang
1stkappelsin, skall og saft
0,5tsrevet muskatnøtt
3dlfriske eller frosne tranebær


Annonse


Næringsdeklarasjon for Tranebærkompott med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104,95122,81Kcal
Protein0,250,29gram
Karbohydrat14,3016,73gram
Kostfiber1,341,57gram
Fett0,160,19gram
Mettet fett0,050,06gram
Alkohol6,09 %
Salt0,010,01gram
Pris på oppskriftenKr 13,39Kr 15,67Kroner
Hele oppskriften veier1 170 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Legg frø, vaniljestang, hvitvin, tørkete tranebær, sukker, kanel, appelsinskall og muskat i en liten gryte og kok opp. La det hele småkoke (redusere) til det tykner (ca 20 min). Tilsett appelsinjuice.

Kompotten kan lages i god tid, og kan oppbevares i kjøleskapet i to uker. Varm gjerne kompotten før servering. Den egner seg også som saus til is eller andre desserter.
Brukes som tilbehør til kalkun.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 25557)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tranebærkompott.Tranebærkompott.
Denne retten har 104,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.