Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tranebærmuffins




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Fyll:

200grtranebær
150grsukker
1tskanel, støtt

Deig:

275grhvetemel
1ssbakepulver
0,25tssalt
1stkegg
50grsukker
50grsmør
2dlmelk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Tranebærmuffins med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier243,372 429,30202,44Kcal
Protein4,6746,623,88gram
Karbohydrat42,08420,0435,00gram
Kostfiber2,0420,361,70gram
Fett5,8157,994,83gram
Mettet fett3,3333,242,77gram
Salt0,656,450,54gram
Pris på oppskriftenKr 5,73Kr 57,20Kr 4,77.-
Hele oppskriften veier998 totalt998 pr porsj83 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 muffins

Kok tranebær, sukker og kanel under omrøring ca. 5 min. Hell det i en skål til avkjøling.
Bland de tørre ingredienser til deigen.
Pisk egget sammen med sukker, smeltet smør og melk og tilsett melblandingen.
Vend de avkjølte bær i deigen og fordel den i 12 smurte muffinsformer.
Bak kakene ved 200°C i ca. 25 min. og la dem stå 5 min. i formene, før de vendes ut på en rist.

Tips:
Det kan også brukes soltørkede tranebær. Da skal tranebærene bare tilsettes deigen sammen med 1/2 dl melk ekstra.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26759)
Kategori: Muffins
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.