Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tranebærchutney pyntet med kanelstenger




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgtranebær
3sssmør
500grsukker
4sskarripulver
3stkstjerneanis (kan sløyfes)
1ssingefær, revet
3sssitronjuice
1dleplejuice
1sssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tranebærchutney pyntet med kanelstenger med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier168,052 969,11Kcal
Protein0,508,83gram
Karbohydrat31,29552,83gram
Kostfiber3,4861,48gram
Fett3,7766,61gram
Mettet fett2,2840,28gram
Salt1,1720,70gram
Pris på oppskriftenKr 12,78Kr 225,80Kroner
Hele oppskriften veier1 767 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

For å lage chutneyen stekes tranebærene i varmt smør i ca. 3 minutter under konstant omrøring. Tilsett resten av ingrediensene og småkok på lav varme i ca. 10–15 minutter til tranebærene er myke.
Hell over i steriliserte glass, lukk og sett dem opp ned i 10 minutter. Snu dem så riktig vei og la dem stå til avkjøling.
Du steriliserer glass ved å koke dem i ca 5 minutter. La dem tørke i stekeovnen på 100 grader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 29863)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.