Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Tre sorter canapeer

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 5,82 Kcal: 243,14 Fett: 16,06 gr Protein: 9,24 gr Karbo: 14,78 gr
Mettet fett: 5,94 gr Kostfiber: 1,26 gr Salt av natrium: 1,48 gr
Oppskriften har hatt 7698 lesere! 7698 lesere

Ingredienser

Porsjoner
12tynn(e) skive(r)runde skiver franskbrød

Reker/kaviar

0,5sssmør eller margarin
0,25stksitron, skallet revet
100grskrelte reker
60grsort kaviar
0,25stksitron, saften

Leverpostei

0,5sssmør eller margarin
0,25tspaprika
75grleverpostei
3sskremfløte
0,5dlfinhakket agurk
4stkoliven

Kylling

0,5sssmør eller margarin
0,25tskarry
2dlkokt kyllingkjøtt
0,5skive(r)ananas
2ssmajones
3sskrem
salt
pepper
4blad(er)salat
tomatbåter
sitronskiver
persille
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater24,31 prosent
Protein15,2 prosent
Fett59,44 prosent
Kostfiber1,03 prosent

Totalpris for 12 porsjoner

Kr 53,06

Pris pr porsjon

Kr 4,42
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Lag canapeer ved å stikke runde skiver ut av franskbrød f.eks med et glass. Skorpene kan eventuelt tørkes og brukes som rasp.

4 canapeer med reker og kaviar:
Bland fettstoff og sitronskall og smør brødet med dette. Legg rekene på og topp opp med kaviar. Drypp med sitronsaft.

4 canapeer med leverpostei og saltagurk:
Bland fettstoff og paprika og smør brødet med dette.. Rør leverposteien med fløten og tilsett den hakkede saltagurk. Sprøyt massen ut på brødet og pynt med oliven.

4 canapeer med kyllingsalat:
Bland fettstoff og karry og smør brødet med dette.. Hakk kylling og ananas og vend det i majonesen, som er rørt med krem. Krydre eventuelt. Anrett kyllingsalaten på et salatblad på brødet og pynt med tomatbåter, sitronskiver og persille.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Club sandwich 2 hos oss.Les mer om Kylling og eggkanapé hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23016



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen