Tre sorter canapeer

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
12tynn(e) skive(r)runde skiver franskbrød

Reker/kaviar

0,5sssmør eller margarin
0,25stksitron, skallet revet
100grskrelte reker
60grsort kaviar
0,25stksitron, saften

Leverpostei

0,5sssmør eller margarin
0,25tspaprika
75grleverpostei
3sskremfløte
0,5dlfinhakket agurk
4stkoliven

Kylling

0,5sssmør eller margarin
0,25tskarry
2dlkokt kyllingkjøtt
0,5skive(r)ananas
2ssmajones
3sskrem
1dashsalt
1dashpepper
4blad(er)salat
tomatbåter
sitronskiver
persille

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 245,92 Kcal
Protein 9,15 g
Fett 16,46 g
Karbo 14,77 g
Pris 5,85.- kr

Fremgangsmåte:

Lag canapeer ved å stikke runde skiver ut av franskbrød f.eks med et glass. Skorpene kan eventuelt tørkes og brukes som rasp.

4 canapeer med reker og kaviar:
Bland fettstoff og sitronskall og smør brødet med dette. Legg rekene på og topp opp med kaviar. Drypp med sitronsaft.

4 canapeer med leverpostei og saltagurk:
Bland fettstoff og paprika og smør brødet med dette.. Rør leverposteien med fløten og tilsett den hakkede saltagurk. Sprøyt massen ut på brødet og pynt med oliven.

4 canapeer med kyllingsalat:
Bland fettstoff og karry og smør brødet med dette.. Hakk kylling og ananas og vend det i majonesen, som er rørt med krem. Krydre eventuelt. Anrett kyllingsalaten på et salatblad på brødet og pynt med tomatbåter, sitronskiver og persille.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Oppskriften har hatt 10897 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23016)

Prøv en lignende oppskrift



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!