Tre sorter canapeer


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
12tynn(e) skive(r)runde skiver franskbrød

Reker/kaviar

0,5sssmør eller margarin
0,25stksitron, skallet revet
100grskrelte reker
60grsort kaviar
0,25stksitron, saften

Leverpostei

0,5sssmør eller margarin
0,25tspaprika
75grleverpostei
3sskremfløte
0,5dlfinhakket agurk
4stkoliven

Kylling

0,5sssmør eller margarin
0,25tskarry
2dlkokt kyllingkjøtt
0,5skive(r)ananas
2ssmajones
3sskrem
1dashsalt
1dashpepper
4blad(er)salat
tomatbåter
sitronskiver
persille


Fremgangsmåte:

Lag canapeer ved å stikke runde skiver ut av franskbrød f.eks med et glass. Skorpene kan eventuelt tørkes og brukes som rasp.

4 canapeer med reker og kaviar:
Bland fettstoff og sitronskall og smør brødet med dette. Legg rekene på og topp opp med kaviar. Drypp med sitronsaft.

4 canapeer med leverpostei og saltagurk:
Bland fettstoff og paprika og smør brødet med dette.. Rør leverposteien med fløten og tilsett den hakkede saltagurk. Sprøyt massen ut på brødet og pynt med oliven.

4 canapeer med kyllingsalat:
Bland fettstoff og karry og smør brødet med dette.. Hakk kylling og ananas og vend det i majonesen, som er rørt med krem. Krydre eventuelt. Anrett kyllingsalaten på et salatblad på brødet og pynt med tomatbåter, sitronskiver og persille.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23016)
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 252,88 Kcal
Protein 9,15 g
Fett 16,46 g
Karbo 16,51 g
Pris 5,85.- kr



Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!