Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Tre sorter canapeer

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 8481 lesere! 8481 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Tre sorter canapeer har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 242,9 Kcal ......Protein: 9,23 gram ......Fett: 16,04 gram ......Mettet fett: 5,93 gram
Karbohydrater: 14,77 gram ......Kostfiber: 1,27 gram .....Natrium: 634,6 mg .......Pris: 5,82 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
12tynn(e) skive(r)runde skiver franskbrød

Reker/kaviar

0,5sssmør eller margarin
0,25stksitron, skallet revet
100grskrelte reker
60grsort kaviar
0,25stksitron, saften

Leverpostei

0,5sssmør eller margarin
0,25tspaprika
75grleverpostei
3sskremfløte
0,5dlfinhakket agurk
4stkoliven

Kylling

0,5sssmør eller margarin
0,25tskarry
2dlkokt kyllingkjøtt
0,5skive(r)ananas
2ssmajones
3sskrem
1dashsalt
1dashpepper
4blad(er)salat
tomatbåter
sitronskiver
persille
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

Lag canapeer ved å stikke runde skiver ut av franskbrød f.eks med et glass. Skorpene kan eventuelt tørkes og brukes som rasp.

4 canapeer med reker og kaviar:
Bland fettstoff og sitronskall og smør brødet med dette. Legg rekene på og topp opp med kaviar. Drypp med sitronsaft.

4 canapeer med leverpostei og saltagurk:
Bland fettstoff og paprika og smør brødet med dette.. Rør leverposteien med fløten og tilsett den hakkede saltagurk. Sprøyt massen ut på brødet og pynt med oliven.

4 canapeer med kyllingsalat:
Bland fettstoff og karry og smør brødet med dette.. Hakk kylling og ananas og vend det i majonesen, som er rørt med krem. Krydre eventuelt. Anrett kyllingsalaten på et salatblad på brødet og pynt med tomatbåter, sitronskiver og persille.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 242,90184,809,2 %
Fett: 16,0412,20 gr17,4 %Fett59,43 %
Protein: 9,237,02 gr14,0 %Protein15,19 %
Karbo: 14,7711,24 gr3,7 %Karbo24,32 %
Fiber: 1,270,97 gr3,2 %Fiber1,04 %
Mettet fett: 5,934,51 gr22,6 %
Salt: 1,591,21 gr24,1 %
Hele oppskriften veier 912,95 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,82 .-
Pris 12 porsjonerKr. 53,13 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 4,43.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Club sandwich 2 hos oss.Les mer om Kylling og eggkanapé hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23016



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen