Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Trekløver-boller




Ingredienser

1 porsjon

1/2 dl hvetemel
1/4 dl sukker
1/2 ts kardemomme
4 ss margarin
25 g gjær
1 3/4 dl melk
1 pk fyrstekakefyll
1/2 dl rosiner
revet skall av 1/2 sitron
pensle med 1 egg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 boller

Varm melken. Sikt hvetemelet og ha i sukker og kardemomme og smuldre margarinen i. Rør gjæren ut i litt av melken og arbeid blandingen sammen med hvetemelet.

Gjør fyrstekakefyllet ferdig etter anvisningen på pakken.

Bland fyllet, rosiner og sitronskall i deigen og sett den til heving.

Rull deigen ut i en lang pølse og del den i 20 biter som igjen deles i tre og formes som kuler. Legg tre og tre i smurte papirformer.

La dem heve ca 30 minutter og pensle dem med egg før de stekes midt i ovnen ved 250 C i ca 10 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12761)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.