Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Trenette al Pesto




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 35blad(er)basilikumblad, friske
0,5ssgrovt salt
1feddhvitløk
1sspinjekjerner
2ssrevet pecorino- eller parmesanost
5ssolivenolje, extra virgin
400grtrenette (båndspagetti)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Trenette al Pesto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier396,53506,07Kcal
Protein11,1114,18gram
Karbohydrat54,9470,12gram
Kostfiber3,484,44gram
Fett13,9317,78gram
Mettet fett2,413,08gram
Salt1,361,73gram
Pris på oppskriftenKr 5,57Kr 7,11Kroner
Hele oppskriften veier511 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Knus basilikum og salt i en morter. Ha i hvitløk og pinjekjerner og knus til en jevn masse. Ha i ost og olivenolje. Bland godt. Alternativt ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin.

Kok pastaen i rikelig lettsaltet vann til «al dente». Sil vannet fra og bland med noe av sausen. Fordel pastaen på varme tallerkener og legg en god teskjefull pestosaus på hver.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Culinario
(Intern: 1861)
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.