Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Trondhjemssuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litervann
0,5dlrisengryn
4ssrosiner
2tshvetemel
1dlmelk
1dlsaft eller lys vin
2sssukker
0,5dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Trondhjemssuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier58,90202,84Kcal
Protein0,772,65gram
Karbohydrat10,5036,16gram
Kostfiber0,160,55gram
Fett1,505,17gram
Mettet fett0,963,31gram
Salt0,010,04gram
Pris på oppskriftenKr 0,76Kr 2,62Kroner
Hele oppskriften veier1 378 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok grynene møre i vann. Kok rosinene med det siste kvarteret. Hell på en jevning av mel og melk til suppen blir passe tykk. Smak til med saft eller vin og sukker.

Pisk fløten og bland den i suppen. Server suppen varm.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7152)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.