Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Trondhjemssuppe 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5litervann
60grrisengryn
60grrosiner
1sshvetemel
1dlrips-eller bringebærsaft
50grsukker
1dlrømme eller sukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Trondhjemssuppe 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier57,41179,31Kcal
Protein0,561,75gram
Karbohydrat9,5929,95gram
Kostfiber0,170,53gram
Fett1,835,72gram
Mettet fett1,123,50gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 0,76Kr 2,37Kroner
Hele oppskriften veier1 874 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kok grynene i vannet til de er knapt møre.

2. Ha i rosinene og kok videre i 5-6 minutter. Rør ut melet i litt kaldt vann og ha jevningen i suppen.

3. Smak til med litt saft og sukker. Etter at suppen er tatt av varmen, tilsetter man rømmen eller fløten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 227)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.