Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Trondhjemssuppe 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litervann
0,5literrisgryn
75grsvisker eller 40 g rosiner
1dlmelk
2tshvetemel
0,75dlripssaft
2sssukker
Ca 0,6dlfløte eller rømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Trondhjemssuppe 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier110,88482,99Kcal
Protein2,189,50gram
Karbohydrat21,7694,79gram
Kostfiber0,542,35gram
Fett1,566,80gram
Mettet fett0,934,05gram
Salt0,010,04gram
Pris på oppskriftenKr 1,31Kr 5,71Kroner
Hele oppskriften veier1 742 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok gryna møre i vannet ca 30 minutter. Kok med sviskene eller rosiner det siste kvarteret.
Rør i en jevning av mel og melk så suppen blir passe tykk. Smak til med saft og sukker. Visp fløten, spe med litt av suppen og bland dette i resten av suppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13976)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.