Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Trost i øl




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12stktrostebryst
300grsopp
8stksjalottløk
1halvflaske(r)bayer- eller bokkøl
0,5dlublandet solbærsaft
0,5dlsoyasaus
0,5tstimian
3stkeinebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3stkhel pepper
1stkbuljongterning
1feddhvitløk
1stk liteløk

Saus:

4dlsjy
3sshvetemel
1dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Trost i øl med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,42454,79Kcal
Protein7,7242,60gram
Karbohydrat4,2823,62gram
Kostfiber0,532,92gram
Fett3,1717,49gram
Mettet fett1,427,84gram
Alkohol0,69 %
Salt0,894,93gram
Pris på oppskriftenKr 9,24Kr 50,99Kroner
Hele oppskriften veier2 207 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Velg en forholdsvis liten gryte. Hell øl, solbærsaft og soyasaus i gryta. Ha i krydder, buljongterning, hvitløkfedd delt i to og løk i store biter. Skjær ut brystfiletene fra trostene og stek dem varmt og raskt i margarin. Kok opp gryta og legg filetene i. La det trekke under lokk til filetene er møre. Ta av platen og la kjøttet ligge i gryta en stund.

Lag sausen. Mål opp 4 dl sjy, spe med vann dersom du har for lite sjy. Rør melet ut i fløten og visp jevningen i den kokende sjyen. La småkoke videre i ca 5 minutter. Imens skjærer du soppen i skiver og deler sjalottløken i fire. Surr dette i margarin. Anrett ris, kjøtt, sopp og løk på tallerken og hell sausen over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8148)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.