Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Trostegryte med øl




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stktrostebryst
1stksitron
2sshvetemel
1dashsmør til bruning
12stksjampinjonger
8stksjalottløk
1dlmørkt øl
1dlkraft
2dlfløte
1ssrognebærgeléIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5tsrosmarin
1sshakket persille
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Trostegryte med øl med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116,47404,24Kcal
Protein8,1528,29gram
Karbohydrat3,1110,79gram
Kostfiber0,541,87gram
Fett7,5626,24gram
Mettet fett4,2814,85gram
Alkohol0,33 %
Salt0,210,72gram
Pris på oppskriftenKr 8,42Kr 29,22Kroner
Hele oppskriften veier1 388 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær ut brystfiletene fra trostebrystet. Riv det ytterste skallet av sitronen med et rivjern. Ta vare på skallet.

Press sitronsaften over trostekjøttet og la det ligge i 30 minutter. Mens dette trekker, renser du sjalottløken og deler den i fire. Del sjampinjongen i biter.

Ta trostekjøttet opp av sitronen, tørk godt av og rull det i hvetemel.

Brun kjøttet i en gryte. Tilsett løk og sopp og la det hele surre i 5 minutter, men du rører av og til for at melet ikke skal brenne.

Tilsett øl og kok inn til det halve. Slå deretter i kraft og fløte. Tilsett sitronskall og rosmarin. La alt koke under lokk til kjøttet er mørt og sausen passe tykk.

Dryss over rikelig med salt og pepper før servering. Ris, potetpuré eller kokte poteter smaker godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8129)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.