Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfisk/ansjos-saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1liten boksansjosfileter
Ca 1,5boks(er)tunfisk i olje, á 200 g
150grsjampinjonger, friske
2ssolivenolje
1dltomatpuré
1tsmerian, tørket
1bunt(er)persille
1dashsalt
1dashpepper
1dlhvitvin eller buljong


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tunfisk/ansjos-saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167,46311,94Kcal
Protein10,6719,88gram
Karbohydrat3,797,06gram
Kostfiber0,641,19gram
Fett11,0520,58gram
Mettet fett1,653,07gram
Alkohol1,27 %
Salt0,821,53gram
Pris på oppskriftenKr 8,71Kr 16,22Kroner
Hele oppskriften veier745 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell laken av ansjosfiletene og hakk dem grovt. La tunfisken renne av seg og del den i mindre biter.

Skyll og rens soppen og hakk den fint. Finklipp persillen.

Varm oljen og legg i ansjos og sopp. Tilsett merian, persille og tomatpuré og la alt surre i noen minutter.

Ha i tunfisken og tilsett tørr hvitvin eller buljong. La sausen bli gjennomvarm og smak den til med pepper og eventuelt litt salt.

Hell sausen over nykokt spaghetti og server retten rykende varm, med en bolle grønn salat som tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7456)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.