Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfisk i grønn saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 625grtunfisk (makrellstørje)
1,25dlhvitvin
1dashsalt
1dashpepper
vann

saus:

1stkmidelstor potet
2stk filetansjosfileter
1stkløk
1feddhvitløk
1dashsalt
1dashpepper
sylteagurk
3ssolje
1sshvitvin
sitronsaft
3sspersille, klippet

til servering:

8 halve stykker loff
50grsmør eller olje
syltede løk
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tunfisk i grønn saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143,59399,47Kcal
Protein14,1239,28gram
Karbohydrat2,727,57gram
Kostfiber0,441,22gram
Fett7,4720,78gram
Mettet fett2,557,09gram
Alkohol1,16 %
Salt0,431,19gram
Pris på oppskriftenKr 23,64Kr 65,77Kroner
Hele oppskriften veier1 113 gr totalt gram

Fremgangsmåte:



Skjær fisken i pene stykker. 1 stort eller 2 mindre pr. person.

Vask og tørk fisken godt. Legg den i kokekaret, hell vin over og la det stå ca. 15 min.

Hell på så mye vann at det såvidt dekker fisken. Kok fisken til den er mør, ca 15-20 min.

Kok poteten til sausen.

Ta fisken opp av kokelaken, la den renne av og dekk den så den ikke blir tørr.

Saus: Skjær poteten og ansjosfiletene i små terninger, hakk løken og knus hvitløk med salt. Bland alle ingrediensene til sausen. Smak den godt til.

Rist brødet i smøret. Anrett brødet på fat, legg fisken oppå, hell saus over og garner med løk og persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11867)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.