Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfisk i gulrot




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgfersk tunfiskkjøtt i ett stykke (makrellstørje) eller oksefilet(ytre)
1dashsalt
1dashpepper
olje
lodde- eller lakserogn

Gulrotsaus

0,75dlhvitvinseddik
1stksjalottløk, finhakket
1stk litefinhakket gulrot
1dlgulrotsaft (evt. appelsinjuice)
200grkaldt smør i terninger
1dashsalt
hvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tunfisk i gulrot med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier183,37644,22Kcal
Protein17,2460,57gram
Karbohydrat0,622,18gram
Kostfiber0,210,74gram
Fett12,3943,53gram
Mettet fett7,6927,02gram
Salt0,401,42gram
Pris på oppskriftenKr 27,46Kr 96,47Kroner
Hele oppskriften veier1 405 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pensle kjøttstykket med olje. Dryss på salt og pepper. Grilles over (under) stek varme 4 minutter på hver side. Etterstekes under lokk på middels varme 20-25 minutter. Bruk steketermometer. Kjøttet er rosa ved 65 grader. La det hvile.

Ha eddik og sjalottløk i en liten kjele. Sett den over lav varme og kok væsken inn til halvparten. Tilsett gulrotsaft og gulrot, og la det koke over svak varme til mindre enn det halve. Rør inn smøret, litt etter litt, med en visp. Nå skal sausen ikke koke. Ha sausen i en food processor og kjør alt glatt. Tilbake i kjelen.
Varmes forsiktig opp like før servering.

Skjær tunfisk eller okse i jevne skiver. Fordel sausen i varme tallerkener og fordel skivene over. Rogn på toppen. Ha stekt sopp, stekte eplebåter, squash eller lignende til. Ris og ørlite chili anbefales.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21981)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Enkle tunfisk burgere.Enkle tunfisk burgere.
Denne retten har 206,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tunfisk med salat nicoise.Tunfisk med salat nicoise.
Denne retten har 88,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Scrambled omelett med tuna.Scrambled omelett med tuna.
Denne retten har 144,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tunfisk burgere.Tunfisk burgere.
Denne retten har 101,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.