Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfiskcarpaccio




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grtunfisk
1dlolivenolje
1stksitron
havsalt
1dashnykvernet svart pepper
50grparmesan
noen blader basilikum


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tunfiskcarpaccio med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier266,35323,75Kcal
Protein16,3219,84gram
Karbohydrat0,600,73gram
Kostfiber0,560,68gram
Fett21,9526,68gram
Mettet fett4,685,69gram
Salt0,220,27gram
Pris på oppskriftenKr 23,15Kr 28,14Kroner
Hele oppskriften veier486 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg tunfisken i fryseren en times tid, del den først i to på langs om omkretsen er veldig stor.

Pensle fire store tallerkener med litt olivenolje. Bruk en tynn og svært skarp kniv til å skjære tunfisken i så tynne skiver som mulig. Legg dem direkte utover på tallerkenene.

Pensle overflaten med olje. Sprut på litt sitronsaft. Støt havsaltet i en morter og ha et fint dryss over, sammen med nykvernet pepper. Riv eller høvle parmesan og fordel det jevnt, sammen med basilikumbladene, over carpaccioen til slutt.

Server med nystekt hvitt brød, eller de typiske italienske brødstengene Grissini. Se egen oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11740)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.