Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfiskcarpaccio 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
240grtunsteaks

Dressing:

1stkappelsin
2ssekstra jomfru olivenolje
1tsbalsamico vineddik
havsalt
1dashpepper
2sskoriander, frisk
1tskorianderfrø


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tunfiskcarpaccio 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129,18125,30Kcal
Protein15,2014,74gram
Karbohydrat2,452,38gram
Kostfiber0,760,74gram
Fett6,346,15gram
Mettet fett0,920,89gram
Salt0,060,06gram
Pris på oppskriftenKr 24,16Kr 23,44Kroner
Hele oppskriften veier388 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pakk tunkjøtt inn i folie og frys det ned, til det er fast.
Bland reven appelsinskall og halvdelen av dens saft med olje, balsamico, salt og pepper. Tilsett finhakket koriander og støtte korianderfrø.
Skjær tunfisken i tynne skiver og annrett den på en tallerken. Hell dressingen over tunfisken.
Den andre halvdel av appelsinen skjæres i tynne skiver som brukes til pynt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27129)
Tilberedningstid: 30 min + frys
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.