Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfiskdipp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1boks(er)tunfisk i olje
2feddhvitløk
2sskapers
2sssitronsaft
0,5dltørr hvitvin
2ssolivenolje
2sscreme fraiche
2stang(stenger)persille
kjøkkensalt
0,25tspepper

Pynt:

persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tunfiskdipp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier226,82185,94Kcal
Protein1,511,24gram
Karbohydrat1,951,60gram
Kostfiber0,850,70gram
Fett21,2217,40gram
Mettet fett6,755,53gram
Alkohol2,90 %
Salt0,750,62gram
Pris på oppskriftenKr 12,07Kr 9,89Kroner
Hele oppskriften veier164 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La tunfisken dryppe av. Skrell hvitløket og halvér det. Purér fisk og hvitløk sammen med kapers, sitronsaft, vin og olje med stavblenderen.
Rør Creme fraiche i og smak til med salt og pepper.
Pyntes med finhakket eller hel persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26392)
Kategori: Dipp
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.