Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfiskdipp 1




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1boks(er)tunfisk i olje
2feddhvitløk
2sskapers
2sssitronsaft
0,5dltørr hvitvin
2ssolivenolje
2sscreme fraiche
2stang(stenger)persille
kjøkkensalt
0,25tspepper

Pynt

Persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tunfiskdipp 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier243,43424,72Kcal
Protein12,4721,76gram
Karbohydrat0,921,61gram
Kostfiber0,400,70gram
Fett19,9534,81gram
Mettet fett4,608,03gram
Alkohol1,36 %
Salt0,400,70gram
Pris på oppskriftenKr 8,96Kr 15,63Kroner
Hele oppskriften veier349 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La tunfisken dryppe av. Skrell hvitløken og halvér den. Purér fisk og hvitløk sammen med kapers, sitronsaft, vin og olje med stavblenderen.
Rør Creme fraiche i og smak til med salt og pepper.
Pyntes med finhakket eller hel persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27316)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dipp
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.