Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfiskgryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2boks(er)tunfisk i olje
2ssolje
2stkhakkede gule løk
2feddhvitløk, knuste
1krmkarri, sterk
2stkbuljongterning, okse
Ca 1,75tsSambal Oelek
2boks(er)knuste tomater
1dlpersille, finklippet
ris eller pasta


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tunfiskgryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99,17357,89Kcal
Protein6,6323,93gram
Karbohydrat2,8610,32gram
Kostfiber1,043,75gram
Fett6,5723,71gram
Mettet fett0,692,49gram
Salt0,822,96gram
Pris på oppskriftenKr 3,53Kr 12,74Kroner
Hele oppskriften veier1 444 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp oljen i en traktørpanne og stek løk, hvitløk og karri i et par minutter. Tilsett buljongterningene, Sambal Oelek og tomatene. La koke i ca 10 minutter.

Rør inn tunfisken og varm opp på ny. Smak til. Strø persille over og server med ris eller pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8399)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.