Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfiskmajones til bakt potet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grtunfisk,
0,5stkløk,
Ca 2,5stk filetansjosfileter,
2dllettmajones
1dlrømme,
1ssfransk sennep,
kapers,
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Sennep
Spor-av-nøtter
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tunfiskmajones til bakt potet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier260,701 505,15Kcal
Protein9,7456,23gram
Karbohydrat3,6220,90gram
Kostfiber0,221,27gram
Fett22,98132,68gram
Mettet fett5,0929,39gram
Salt0,834,77gram
Pris på oppskriftenKr 17,64Kr 101,84Kroner
Hele oppskriften veier577 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La tunfisken renne av og del den i mindre biter. Finhakk løk og sardiner. Rør sammen majones, rømme og sennep og bland det med kapers, tunfisk, løk og ansjos. Smak til med pepper og evt. salt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19562)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tapenade - olivenpuré 1.Tapenade - olivenpuré 1.
Denne retten har 409,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 41,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.