Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfisktartar




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grtunfisk, fersk
4stkøsters
4sssoyasaus
2ssolivenolje
2sspepperrot, finrevet
1feddhvitløk
0,25stksitron
1dashnykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tunfisktartar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133,30141,03Kcal
Protein16,0116,94gram
Karbohydrat3,503,70gram
Kostfiber0,540,57gram
Fett6,026,37gram
Mettet fett0,900,95gram
Salt2,642,80gram
Pris på oppskriftenKr 27,65Kr 29,25Kroner
Hele oppskriften veier423 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Åpne østersen. Ta ut skjellmaten, hakk den i bitte små terninger og legg alt i en liten bolle sammen med saften fra skjærebrettet.

Press hvitløk og ha i bollen sammen med den revne pepperroten, soya, saften av sitronbåten og olivenolje.

Skjær tunfisken i tynne skiver, hakk dem i like små terninger og ha i bollen sammen med det andre. Kvern på godt med pepper og bland forsiktig.

Server gjerne på den måten at du klapper tartaren opp i små former, som du hvelver over på tallerkener og lar få følge av for eksempel salat, soltørkede tomater eller piperade.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11743)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.