Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tynkakesnipp fra Fagernes




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kopp(er)potetmjøl
2kopp(er)vatn
2kopp(er)sukker
3kopp(er)fett
2tshjortesaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
mjøl


Annonse


Næringsdeklarasjon for Tynkakesnipp fra Fagernes med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier470,928 029,19Kcal
Protein0,101,71gram
Karbohydrat31,34534,35gram
Kostfiber0,142,39gram
Fett38,32653,36gram
Mettet fett15,02256,09gram
Salt0,152,50gram
Pris på oppskriftenKr 3,83Kr 65,30Kroner
Hele oppskriften veier1 705 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mjøl, vatn og sukker røres sammen. Ha i smeltet fett, hjortesalt, mjøl (blanding av rug, hvete og bygg) til passe fast deig. Kjevles tynne. Strøs med sukker, og så skjæres de i snipper. Stekes i 230 grader C til de er gylne.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18025)
Kategori: Småkaker
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.