Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tynne skiver av torsk med saus mariniere




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgTorsk
0,25grsafran
0,25tskarry
0,25tsstøtt ingefær
150grsmør
2ssolivenolje
0,5dlhvitvin
100grcourgette
100grgulrot
1stk litepurre
5dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tynne skiver av torsk med saus mariniere med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104,47665,54Kcal
Protein10,7568,48gram
Karbohydrat0,583,69gram
Kostfiber0,291,85gram
Fett6,3640,52gram
Mettet fett3,3021,02gram
Alkohol0,19 %
Salt0,150,97gram
Pris på oppskriftenKr 8,37Kr 53,32Kroner
Hele oppskriften veier2 548 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Torsken skjæres ut i fileter idet ben og skinn fjernes. Benene hakkes i mindre stykker og settes over med vinen og 5 dl vann. Når det er kokt inn til det halve siles benene fra, og det kokes ytterligere inn til 1 dl.
Grønnsakene skjæres i fine terninger (purrene i tynne ringer) og kokes i 2 min. i lettsaltet vann.

4 tallerkner, som kan tåle at stå i ovnen, eller et ovnfast fat pensles med olivenolje. Fisken skjæres ut i mye tynne skiver, der anrettes herpå, drysses med salt og pepper og pensles med olivenolje.

Fonden fra torsken varmes opp, og det kalde smør piskes oppi i små klumper. Krydres med safran, karry, ingefær samt salt og pepper.

Tallerkner eller fat med torsk settes i ovnen ved 250 grader i 3 min, fisken må ikke bli tørstekt. Sausen helles over, og grønnsakene legges omkring, idet de akkurat gis et kort øyeblikk i varmt vann.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23143)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Torskerullade med skalldyrfyll.Torskerullade med skalldyrfyll.
Denne retten har 86,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu.Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk r.
Denne retten har 174,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke.Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spek.
Denne retten har 199,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sprøstekte torsketunger på toast.Sprøstekte torsketunger på toast.
Denne retten har 210,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.